#bezpiecznyPapaj
Bezpieczna lokalizacja
- Jesteśmy zlokalizowani 100 metrów od morza, nie granicząc z innymi pensjonatami, w pobliżu Nadmorskiego Parku Krajobrazowego
- Goście mają do dyspozycji dużą przestrzeń – zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz, co pozwala na zachowanie bezpiecznej odległości minimum 2 metrów
Kontrola bezpieczeństwa
- Każdy pracownik ma mierzoną temperaturę co 4 godziny podczas pełnienia obowiązków służbowych
- Pracownicy mają obowiązek umyć i zdezynfekować ręce po wejściu na teren obiektu
- Dostawcy mają zdezynfekować ręce po wejściu na teren obiektu
- Pracownicy mają obowiązek używania rękawiczek oraz maseczek lub przyłbic podczas wykonywanej pracy
- Każdy pracownik zaopatrzony jest w żel do dezynfekcji rąk
Bezpieczne wnętrza
- Windy, poręcze, klamki dezynfekowane są raz na godzinę
- Przy wejściach do budynków, wejściach do wind znajdują się płyny do dezynfekcji rąk wraz z instrukcją prawidłowej dezynfekcji rąk
RECEPCJA
- Przy stanowisku recepcyjnym może przebywać JEDEN GOŚĆ
- Wyznaczyliśmy miejsca do zatrzymania się osób oczekujących na obsługę recepcji
- Dezynfekujemy ladę recepcyjną, terminale płatnicze po każdym Gościu
- Przy stanowisku recepcyjnym znajdują się płyny do dezynfekcji rąk – zachęcamy do dezynfekcji rąk przed podejściem do lady
- Zachęcamy do rozliczeń bezgotówkowych
POKOJE
- Wietrzymy pokoje hotelowe po każdym pobycie przez co najmniej 30 minut
- Każdy pokój hotelowy jest generalnie sprzątany, a wszystkie powierzchnie takie jak: blat, szafki, kran, sedes, klamki, włączniki, piloty do telewizora są dezynfekowane specjalnymi środkami odkażającymi
- W każdym pokoju hotelowym znajduje się płyn do dezynfekcji wraz z instrukcją prawidłowego dezynfekowania
- Na życzenie Gościa pokój może być sprzątany oraz dezynfekowany
RESTAURACJA
- Codziennie wentylujemy restaurację co najmniej 1 godzinę
- Dezynfekujemy stoliki po każdym Gościu
- Wszystkie posiłki przygotowywane są w sterylnych warunkach zgodnie z zasadami HACCP oraz Sanepid-u przez personel przeszkolony z zasad bezpieczeństwa i higieny
- Kucharze oraz kelnerzy pracują w rękawiczkach, kelnerzy wyposażeni są w podręczne żele antybakteryjne
STREFA BASENOWA I STREFA REKREACYJNA
- Postępujemy zgodnie z wytycznymi oraz obostrzeniami Sanepid-u